Skip to main content Skip to footer

Lease auto bestickeren met financial lease

UITLEG | VOORDELEN | TIPS

 


Ja, ook een auto aangekocht met Financial Lease mag je bestickeren. Als je op bezoek bent bij een klant. Wanneer je de auto parkeert bij de supermarkt. Of als je als lokale ondernemer vaak dezelfde route aflegt. Het bestickeren van jouw lease auto helpt altijd en overal met het vergroten van de zichtbaarheid van jouw bedrijf. En op termijn natuurlijk aan extra klanten. In deze blog bespreken we de combinatie van financial lease en het bestickeren van de lease auto, zetten we de voordelen uiteen en geven we je extra tips

Jouw lease auto bestickeren: hoe zit dat?

Met financial lease mag je de lease auto bestickeren. Vind de leasemaatschappij het dan geen probleem als je de auto gaat bestickeren?

Nou, dat zit als volgt. Koop je een auto met financial lease, dan koop je de auto met een lening. Na afloop van de financial lease is de lening helemaal afbetaald en is deze 100% jouw eigendom. Je hoeft de auto dus niet in te leveren bij de leasemaatschappij. Als je dus maandelijks netjes de financial lease afbetaald dan komt de lease auto dus helemaal niet terug bij de leasemaatschappij (dit is anders bij een lease vorm als “operational lease", waarbij je de auto huurt van de leasemaatschappij).

Daarbij is het biedt het bestickeren van een lease auto natuurlijk enorm veel voordelen voor ondernemers. En hoe beter jouw onderneming gaat, hoe lager het risico voor de leasemaatschappij.

Jouw droomauto vinden?

Bekijk ruim 40.000 lease auto's op voorraad

Voordelen van bestickeren lease auto

1. Zichtbaarheid
Met het bestickeren van jouw lease auto wordt jouw bedrijfsauto een fantastische marketing-tool. Je vergroot je zichtbaarheid door simpelweg je werk uit te voeren. Overal waar je rijdt (of parkeert) zien mensen jouw bedrijf en misschien zelfs contactgegevens voorbij komen. Dat blijft hangen en nodigt mensen uit om contact met jou op te nemen als je jouw dienst nodig hebben.

2. Professionele uitstraling
Een goed bestickerde auto straalt professionaliteit uit. Heeft jouw bedrijf een mooie huisstijl, gebruik deze dan in het ontwerp van de bestickering. Een professionele uitstraling geeft klanten vertrouwen in jouw diensten of producten.

3. Herkenbaarheid
In marketing wordt vaak gesproken over “multi channel marketing”, wat zoveel betekent als een methode om klanten via meerdere kanalen te benaderen. Ben je een lokale ondernemer en heeft een klant al eens jouw website bezocht, hoe sterk is het dan dat hij je een week later voorbij ziet rijden. Een subtiele reminder waarmee jij toch weer top-of-mind bent. Kracht zit immers in herhaling.

4 tips voor bedrijfswagen bestickering

1. Duidelijk logo
Het ligt voor de hand, maar zorg dat je logo duidelijk zichtbaar is. Dit is vaak toch het makkelijkste herkenningpunt voor klanten. Op je visitekaartje, je website, je offertes, overal ziet men jouw logo staan. Door het logo (groot) op je auto zichtbaar te maken zorg je voor herkenning.

2. Contactgegevens
Bedenk je dat klanten niet alleen jouw auto zien rijden, maar ook geparkeerd zien staan. Dan hebben ze alle tijd om even snel een foto te maken van jouw contactgegevens (voor een later moment), of om je zelfs direct al te contacten.

3. Kies voor kwaliteit
Laat de bestickering door een professionele aanbieder aanbrengen. Dit voorkomt schade aan de auto en zorgt voor een lange(re) levensduur. Vaak kan je (voor vragen) hiervoor ook terecht bij het autobedrijf.

4. Het ontwerp
Naast een logo en contactgegens wil je ook het ontwerp als ‘breed’ plaatje zien. Heb je een eigen huisstijl, welke boodschap wil je overbrengen, maak je het persoonlijk met foto's of juist niet? Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je boodschap helder is. Less is more.

Veelgestelde vragen over financial lease bestickeren

Ja, bij Financial Lease For You werken we met leasemaatschappijen waarbij je een lease auto gekocht met financial lease mag bestickeren.

Nee, de kosten voor het bestickeren van een lease auto kan je over het algemeen niet mee financieren.

Met het bestickeren van jouw lease auto zorg je als ondernemer voor een rijdende marketing-tool. Je vergroot je zichtbaarheid, creëert een professionele uitstraling en bent sneller herkenbaar voor (potentiële) klanten.

Helemaal niks. Met financial lease koop je de auto met een lening. Na afloop van het leasecontract is de auto 100% jouw eigendom. Je hoeft de auto dus niet in te leveren en je kan gewoon met jouw bestickerde lease auto doorrijden.

Financieren zonder zorgen

Bekijk onze 4 leasegaranties voor iedere ondernemer

About the author

Daan Adegeest

Daan is sinds 2018 leaseadviseur voor Financial Lease For You en combineert zijn uitgebreidde kennis van auto financieringen met zijn passie voor marketing.

Meer relevante artikelen

Financial lease zonder zorgen.
Eenvoudig, transparant, vertrouwd.